Eğitmenlerimiz

Kurucu

...
...

Mehmet ERTAN

1964 Tekirdağ doğumluyum Eğitimimi Tekirdağda tamamladım 2000 yılında eğitim sektörüne girip Ertan Sürücü Kursunu açtım.

Kurum Müdürü

...
...

Yaşar ŞADUTLU

Artvin Yusufeli doğumluyum. Liseyi Ankara Keçiören lisesinde bitirdikten sonra Afyon Polis okulunu bitirerek mesleğe başladım. Trabzon, Tunceli İstanbulda görev yaptım ve 2003 yılında Çorludan emekli oldum, 2003 yılından beri Ertan Sürücü Kursunda kurum müdürlüğü ve trafik öğretmenliği yapmaktayım.

Motor Direksiyon

...
...

Öztan ERTAN

Öztan ERTAN 1988 İstanbul doğumlu olup Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunudur 4 yıldır Ertan Sürücü Kursunda direksiyon ve motor eğitmenliği yapmaktadır

Direksiyon Öğretmeni

...
...

Şükrüye ERTAN

1963 Tekirdağ doğumluyum Eğitimimi Tekirdağda tamamladım 2000 yılında eşim Mehmet Ertan ile birlikte eğitim sektörüne girip Ertan Sürücü Kursunda Direksiyon Öğretmeni olarak çalışmaya başladım.

Direksiyon Öğretmeni

...
...

Özcan AYDEMİR

1962 Çorlu doğumluyum. Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimim için İsviçre ye yerleştim. Türkiye ye döndükten sonra iş hayatıma Ertan Sürücü Kursunda direksiyon usta öğreticisi olarak devam ettim ve halen çalışmaktayım.

Direksiyon Öğretmeni

...
...

Fatma KANGÖZ

1970 Bulgaristan doğumluyum.İlk,orta ve yüksek öğrenimimi Bulgaristanda tamamladıktan sonra sürücü eğitimi üzerine uzmanlık yaptıktan sonra Ertan Sürücü Kursunda Direksiyon Öğretmeni olarak göreve başladım.

İlk Yardım Öğretmen

...
...

Leman DURMUŞ

1967 Bulgaristan doğumluyum. İlk ve ortaokulu İstanbul avcılarda ve sırasıyla Kızılay Özel Hemşirelik lisesi, Eskişehir Üniversitesi Hemşirelik Ön Lisans ve Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Lisansı nı bitirdim. 1986da Edirne Trakya Üniversitesinde göreve başladım.1988de İ.Ü.İ.T. Fak. Çapa Hastanesine geçtim. Çapa Göğüs Cerrahisinde 28 yıl görev aldım.İlk Yardım Eğitici Eğitmeniyim.1 çocuk annesiyim. Ertan Sürücü Kursunda İlk Yardım Öğretmeni olarak çalışmaktayım.

Direksiyon Öğretmen

...
...

Yusuf TOMBAK

1974 Fethiye Doğumlu Yusuf Tombak İş hayatına bankacı olarak başlamıştır. 4 Yıldır Kursumuzda usta öğretici olarak çalışmaktadır.